Acum 4 ani am inchiriat apartamentul unei fete.
Dupa 2 ani s-a mutat.
Ulterior, interesandu-ma la persoana care ne-a pus in legatura am aflat ca a plecat din tara.
O perioada soseau plicuri de la o anume banca.
Asa ca m-am ineresat cum pot sa dau de ea deoarece nu mai raspundea la nr. de mobil stiut.
De cateva luni insa sosesc plicuri cu sigla unei anume firme.
Pentru ca citesc si ma informez cat de cat stiam ca firma se ocupa de recuperare datorii si atunci am facut legatura.
Am facut un lucru care nu era corect si anume am desfacut plicul si astfel am aflat ca de aproape un an nu plateste ratele la banca.
Incercand sa dau de urma ei, am aflat ca ar fi plecat din tara.
Ce se poate intampla pentru ca se spune in somatie ca executarea silita se va face dupa 15 zile de la primire, iar eu nu sunt ruda cu ea ci am avut nesansa s-o am chiriasa 2 ani, timp in care si-a achitat chiria si facturile.
Cum trebuie sa procedez in caz ca vor veni spre executare silita.
Au dreptul sa faca acest lucru?
Executorul judecatoresc poate dispune executarea silita a bunurilor in evidenta debitorului
Cum dvs nu aveti raporturi in contrctul de credit nu va revin obligatii
Eventual puteti comunica oficial executorului judecatoresc ca la adresa unde a fost comunicata somatia dvs detineti calitatea de proprietar iar debitorul somat nu mai domiciliaza la aceasta adresa
Adica sa spuna oficial ca a deschis plicul? :). Atata timp cat nu va deranjaza sa gasiti corespondenta in cutia postala, nu aveti ce griji sa va faceti. La un moment dat vor inceta si acestea.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
BejanMaria
Buna ! am nevoie de un sfat in legatura cu o situatie in care am fost pusa. Tatal meu , care e plecat din tara de aproximativ 4 ani si care e divortat de mama ... (vezi toată discuția)