avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa regularizare - RECEPTIE \"Extindere si mansardare ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa regularizare - RECEPTIE "Extindere si mansardare casa familiala"

Buna ziua, rog lamurirea in urmatoarea situatie:

- trebuie sa facem receptia pt. extindere si mansardare casa familiala
- constructia NOUA = 47,2 mp AU
- autorizatia de construire este data pe toata suprafata casei (166 mp AD)
- pe toate plansele/desenele ing.arhitect este scrisa "Suprafata propusa" = 166 AD
- primaria mi-a calculat "Taxa de Regularizare" pe toata suprafata casei, nu doar pe suprafata nou construita

Noi credeam ca vom achita acea taxa de regularizare doar pentru suprafata nou construita... Pentru suprafata constructiei vechi a fost o data facuta receptia si achitata taxa. Nu intelegem de ce sa o mai platim din nou...

Este legal sa fie aplicata taxa de regularizare pe toata suprafata casei SAU doar pe suprafata nou construita?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de construire noua victoria teo victoria teo acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la ... (vezi toată discuția)