avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot dona teren fratelui meu fara acordul sotului meu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot dona teren fratelui meu fara acordul sotului meu ?

Sunt casatorita.Vreau sa donez fratelui meu 5 metri patrati de teren.Pot sa fac asta fara acordul sotului, si cum procedez?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Camelia1960, utilizator
Cum ati dobandit terenul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca terenul respectiv este bun comun cu sotul (dobandit in timpul casatoriei) atunci nu puteti face donatia fara acordul sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii casei Corina271 Corina271 Am si eu o nelamurire. Eu port numele sotului si mama mea vrea sa faca acte pe casa.Cum trebuie sa procedam? Trebuie sa-l treaca si pe sotul meu in actul de ... (vezi toată discuția)
Donator de bani pentru vanzare cumparare iliescuelena iliescuelena Buna ziua, parintii mei detin impreuna un apartament .vor sa faca act de vanzare cumparare catre mine si fratele meu , dar eu sunt casatorita astfel ca ei nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire golanski golanski Mostenesc impreuna cu fratele meu un apartament de la parintii nostri,fratele meu este casatorit,iar acum vrea a isi cumpere o casa,vanzand apartamentul.Eu ... (vezi toată discuția)