avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmaș

Mama a avut pensie de urmaș îmoreună cu un fiu.(a optat pentru pensia de urmaș inj loc de pensie agricultor)În anul 2000 a decedat.La recalcularea pensiei fiul avea drept de pensie de urmaș după ambii părinți? cum trebuia procedat?el a primit doar pensia de urmaș după tată .

Alte discuții în legătură

Cum se modifica pensia de urmas, cand unul dintre cei 2 copii a absolvit facultatea fpamfile fpamfile Beneficiez de o pensie de urmas pentru cei 2 copii. Anul acesta fiica mea a terminat facultatea de medicina. Cum trebuie sa procedez pentru recalcularea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas moniqita moniqita Buna seara. Mama mea are pensie de urmas iar tata ar fi implinit pe 01.01.2014 65 ani si avea 35 ani vechime in munca. A decedat in anul 2007, era ... (vezi toată discuția)
Daca o persoana a avut pensie c.a.p. si pensie de urmas la 31.08.2024,va ... Serboteiu Serboteiu Daca o persoana a avut pensie c.a.p. si pensie de urmas la 31.08.2024,va primii in continuare incepand cu 01.09.2024 cele doua pensii cumulate? (vezi toată discuția)