avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa neplatite

Buna ziua,

Am fost angajat cu contract pe 3 luni (perioada de proba), inafara de salariu + bonus primeam si bonuri de masa ( bonuri de 15 lei pe zi , ziua de munca era de 12 ore L,M,Mi,J,D , 12.5 ore V,S , din care 1 ora erau pauzele .Mi-am dat demisia a doua luna dupa ce mi-am terminat toate turele. Salariul trebuia sa intre pe 10 luna aceasta si l-am primit inafara de bonuri de masa si probabil bonus (sa zicem ca la bonus inteleg de ce nu l-am primit) , dar nu am primit nici bonurile de masa si am vorbit cu cineva de la HR care a spus ca deoarece am plecat nu m-ai primesc bonurile pe ultima luna. (nu trebuia sa ii anunt inainte ca imi dau demesia , chiar daca i-am anunta cu 2 saptamani inainte si mi-am terminat toate turele) . Nu mi se pare legal sa-ti opreasca bonurile de masa, dar cei drept nu am o copie a fostului contract de munca .Imi puteti oferi mai multe informatii daca pot face asta,?
+
Daca am voie sa ma duc sa le cer o copie a fostului contract sau de une il pot lua?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Programul inegal de munca si plata pentru acesta RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu nevoie de niște informații pe care nu le găsesc nicăieri explicate concret. Se da următoarea situație: In CIM este specificat ... (vezi toată discuția)
Refuz plata bonus Alexain28 Alexain28 Bună ziua, Este legal ca să nu mi se plătească bonusul pe motiv ca mi am luat concediul de odihna. Azi când toți colegii mei au încasat bonusul, eu nu ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa flory1986 flory1986 sotul meu lucreaza ca si sef de departament la o companie care detine un lant de magazine. in fiecare luna pe langa salariu ia si 24 de tichete de masa sub ... (vezi toată discuția)