avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta prezidentiala

BUNA ZIUA. VA ROG DIN SUFLET SA-MI DATI CATEVA SFATURI,DEOARECE PRACTIC NU STIU CE SA FAC. SANT IN PROCESE CU CONCUBINUL MEU SI ANUME PROCES DE EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESTI SI DE PARTAJ APARTAMENT COTE 50%-50%. DEOARECE EL A REFUZAT SA PLECE DIN APARTAMENTUL DE 2 CAMERE SEMIDECOMANDAT,AM FOST NEVOITA SA PARASESC IN URMA CU 9 LUNI APARTAMENTUL SI SA STAU LA FAMILIA MEA IMPREUNA CU FETITA DE 1 AN SI 5 LUNI.PROBLEMA CA EL RAMANAND IN APARTAMENT NU A PLATIT UTILITATILE SI INTRETINEREA ,ACUMULAND DATORII. PROCESELE INAINTATE DE MINE SANT ABIA LA INCEPUT,NU S-A STABILIT NICI MACAR PRIMUL TERMEN,DE ACEEA CEL PUTIN CEL DE PARTAJ,POT DURA SI 2 ANI, IAR INTRE TIMP SE VOR ADUNA DATORII MARI LA INTRETINERE. INTREBAREA MEA ESTE DACA POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PRINTR-O ORDONANTA PREZIDENTIALA,MAI ALES CA NU CONTRIBIIE CU NIMIC LA CRESTEREA FETITEI SI CA NICI NU FACE CURATENIE IN APARTAMENT,CARE ESTE INTR-O STARE JALNICA,FIIND MULTA MIZERIE IN EL. O ALTA INTREBARE ESTE ACEEA DACA PUTEM SA MERGEM LA NOTAR ,EU SA RENUNT LA PENSIE ALIMENTARA ,IAR EL LA DREPTUL LA VIZITA A MINOREI,APOI DECLARATIA NOTARIALA S-O DEPUN LA DOSARUL DE EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESTI.. MENTIONEZ CA EL A FOST CONDAMNAT 2 ANI SI 2 LUNI , PTR DETINERE DE DROGURI DE RISC PTR CONSUM PROPRIU SI COMPLICITATE LA TRAFIC INTERNATIONAL ,DE DROGURI DE RISC ,DE ACEEA SPER SA OBTIN CUSTODIA EXCLUSIVA A COPILEI MELE SI SA TERMIN DEFINITIV CU EL,CRESCANDU-MI SINGURA FETITA. MULTAM PTR RASPUNSURI,ZI BUNA VA DORESC.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
mioara54, utilizator
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 17:24, 17 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima întrebare- Da
A doua - puteți face la notar orice înțelegere , doar ca nu puteți renunța la un drept care nu este al Dvs, dreptul la pensie de întreținere este al copilului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima întrebare- Da
A doua - puteți face la notar orice înțelegere , doar ca nu puteți renunța la un drept care nu este al Dvs, dreptul la pensie de întreținere este al copilului
daca obtin de la el declaratie notariala prin care imi acorda mie exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti si o depun la dosar inaintat deja in instanta,nu este un avantaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie totala copil rezultat din concubinaj mioara54 mioara54 Buna seara.Am mare nevoie de sfaturile d-voastra.In speta o tanara a trait in concubinaj cu un individ,in urma caruia a rezultat o fetita ,care are acum 11 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la custodie Patrycya86 Patrycya86 Bună seară, as dori sa va întreb eu cu fostul meu prieten avem o fetiță de 2 ani și 3 luni ...Și anul trecut ne-am despărțit. ..fetitA are numele lui ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi asupra unui minor VictoriaDaniela VictoriaDaniela Buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.Fiica mea este divortata de un an,are un copil minor si vreau sa stiu daca fostul sot ... (vezi toată discuția)