avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie cu cumparare apartament de catre donatar cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie cu cumparare apartament de catre donatar cu conditii de intretinere

Doresc sa instrainez o proprietate. Banii ontinuti doresc sa-i donez fiului meu, cu conditia sa achizitioneze un apartament in care sa locuiesc pe perioada vietii cu renta viagera. Achizitia apartamentului se va face pe numele lui, prin credit ipotecar. Dupa achizitia apartamentului doresc sa inscriu la capitolul sarcini la OCPI contractul de donatie pe acest apartament , pentru a fi sigura ca nimeni nu ma va evacua din apartament pe cine stie ce motivatie. Credeti ca banca va aproba aceasta operatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:41, 14 Septembrie 2018
Nu am inteles, cum sa il conditionati sa cumpere casa cu banii donati daca el cumpara cu banii din credit ? Nu se poate sa ramana si cu banii dvs si sa cumpere prin credit in conditiile in care va doriti. Nu puteti sa puneti o sarcina pe ap cumparat cu banii de la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare sau contract de donatie danYel19 danYel19 buna ziua bunicul sotie mele vrea sa ne doneze apartamentul , dar cum sa facem contractul ? de vanzare cumparare cu uzufruct-viager sau de donatie ? precizez ... (vezi toată discuția)
Buna și mulțumesc tuturor celor care îmi vor oferi sprijin ... rary007 rary007 Buna și mulțumesc tuturor celor care îmi vor oferi sprijin pentru rezolvarea următoarei spete. Doresc sa achiziționez un apartament pe care actualii ... (vezi toată discuția)
Donație cu renta viageră sau vânzare cu uzufruct viager Mirela_2013 Mirela_2013 Buna ziua! Mama ar vrea să îmi facă acte pe casa. Sora mea nu are pretenții întrucât ei i-a cumpărat garsoniera pe numele ei. Exista donație cu renta ... (vezi toată discuția)