avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Bună ziua , azi de dimineață cumnata ,sora soțului meu cu care suntem în conflict de vreo 6 luni (conflicte pe care ea le face) a venit de la locuința ei și a dat foc la o mulțime de baloți și la șura unde erau depozitați care erau peste drum de noi .M-a amenințat pe mine cu moartea (eu sunt soția fratelui ei) , mi-a spus că dacă mă mai vede pe strada mă o omoara.Am primit de la ea o mulțime de mesaje de amenințări .Mai grav e că în momentul când a dat foc s-au dus cu fetița ei de mana de 7 ani.A fost nevoie de intervenția pompierilor ai a poliției . I-au făcut dosar penal.Pagubele sunt evaluate la aproape 1000 de euro .Cum credeți că va fi sancționată?Ea nu are nici un motiv valabil să ne facă așa ceva
Cel mai recent răspuns: denisa.f , utilizator 12:34, 19 Septembrie 2018
Sa mergeti sa depuneti plangere. O sa fie cercetata penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si amenintare.
Da,am depus plângere la momentul respectiv când au sosit pompierii și poliția.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa mergeti sa depuneti plangere. O sa fie cercetata penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si amenintare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)
Amenintarea si insulta scabatura scabatura buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in situatia in care mama unui copil de pe strada unde am domiciliul o ameninta pe fiica mea ca citez:\" ii ... (vezi toată discuția)