avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procurorul, fals in declaratii !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procurorul, fals in declaratii !

Am citit dosarul unde sunt anchetat si am observat cum procuroarea a falsificat declaratia mea , semnatura si alte cateva chestii. Eu am fost inregistrat audio video cand am dat declaratia si nu am declarat si nici nu am semnat asa ceva, am martor avocatul meu ales doar ca ii este frica sa faca o asa plangere. Puteti sa imi faceti un tip de plangere pentru asa ceva si unde trebuie sa ma duc ( sunt anchetat de PICCJ DIICOT ) ? Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
m.george2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: m.george2008 , utilizator 15:32, 16 Septembrie 2018
Discutati cu avocatul dvs ce solutii aveti, nu pot sa cred ca un procuror sa faca asa ceva!
Am discutat cu mai multi avocati si le am prezentat probele au zis ca in 20 ani nu au intalnit asa ceva. O sa ma duc maine impreuna cu ei si o sa fac mai multe plangeri printre care si una penala.
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Schimbare declarație de la diicot.. (in calitate de inculpat) Robotboy Robotboy Buna ziua, sunt inculpat într-un dosar penal cu acuzațiile de complice la camatarie , banda organizată și șantaj (între timp mi-ai scos santajul) .. ! ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)