avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilirea domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilirea domiciliu minor

Buna ziua.Am divortat de sotul meu in luna iulie si urmeaza stabilirea domiciliului minorului.Fostul sot este consumstor de substante interzise.Pot cere in instanta probe din care sa reiasa ca se drogheza?Adica daca se admit astfel de probe.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:12, 16 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șansele de a obține stabilirea minorului la dvs (ca mamă) sunt covârșitoare, având în vedere că liniile de forță ale jurisprudenței converg în acest sens.
Asemenea probe ar fi redundante și ar putea avea repercusiuni nefaste asupra tatălui copilului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea părintească Marian Iancu Marian Iancu sunt mamele avantajate la stabilirea domiciliului fetitei de 2 ani? (vezi toată discuția)
Cum imi pot pastra copilul dupa divort Alybaba Alybaba Buna.ziua numele meu este Mihaela. am si eu o intrebare si as vrea putin ajutor sunt casatorita de 12 ani si eu cu sotul meu nj prea ne mai intelege imi aduce ... (vezi toată discuția)
Divort andrajurubita9@gmail.com andrajurubita9@gmail.com Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 ... (vezi toată discuția)