avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca

Buna ziua ! As vrea sa stiu daca fac cursul de 80h pentru calificarea Inspector SSM , dupa primirea certificatului de absolvire, acesta este valabil toata viata sau expira dupa un interval de timp ? As vrea mai multe detalii daca se poate despre acest curs . Il pot face daca am absolvit un liceu teoreti profil real (bio-chimie ) iar acum sunt studenta in anul 2 la facultatea de Biologie specializare Biochimie, Universitatea Bucuresti ? Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
GeorgiiA, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 20 Septembrie 2018
Este posibil ca logica (si ma refer aici, strict, la domeniul ssm si psi-su) sa nu aiba intotdeauna legatura cu ceea ce se intampla in realitate, in special prin facultatile particulare.
Daca Inspectia muncii accepta rezulta ca totul este in regula si atunci nu trebuie sa mai analizeze periodic "topul" cauzelor accidentelor de munca.
Va multumesc tuturor pentru raspunduri . Imi doresc sa urmez aces curs fiindca atunci cand voi termina facultatea de Biologie specializare Biochimie, vreau sa apara frumos in CV , un curs respectat (ajutandu-ma la angajare ca si biochimist medical) dar pe langa acest aspect imi doresc enorm sa il urmez deoarece mi se pare folositor . Daca se poate sa imi spuneti daca mai exista astfel de cursuri ce tin de domeniul sanatatii, v-as multumii din suflet !
In domeniul ssm exista cursuri postuniversitare de 180 de ore, agreate de Inspectia muncii (Politehnica Buc., Institutul de mine Petrosani, etc.) precum si studii de master, doctorat organizate de facultati tehnice de profil (in cadrul Politehnica Buc., Politehnica Iasi, IM Petrosani, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Masterat ssm Tudorcirco Tudorcirco As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! eu activez ca si insp.ssm, am parcurs cursul de ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Eu activez ca si Insp.SSM, am parcurs cursul de 80 de ore, dar ca si studii superioare, am absolvit cu licenta facultatea de Drept, deci prin ... (vezi toată discuția)