avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna ziu am si eu o intrebare fosta sotie are de platit pensia alimentara din 23.10.2017 atunci am bagat divortul si an 10.09.2018 sa pus definitiva intrebare mea este ea nu are bani ce se intimpla
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 08:06, 18 Septembrie 2018
Mergeti la un executor cu sentinta.Acesta va face executare prin toate formele pe numele ei.Se cere incuvintarea executarii silite la instanta, nu va costa decat 20-30 ron, procesul este fara parti, nu mergeti dvs sau executorul si in 2-3 zile se judeca fara parti si in 5 -10 zile vibe incuvintarea.
Dvs impreuna cu executorul faceti calculul impreuna x luni x atati bani pe luna sibse calculeaza suma ce se datoreaza de cand s-a inceput procesul din 2017.

Apoi executorul dupa cnp ul ei face executare pe orice cont si orice bun are masina casa teren atat azi cat si in viitor, daca maine isi face un cont si ii intra 10nron in ei banca il blocheaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Marku Florin Marku Florin Buna seara,ce demersuri trebuie sa fac in cazul neplatii pensiei alimentare,de catre fosta sotie,conform hotararii judecatoresti date in urma divortului? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ayda9988 ayda9988 buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (legalizata), prin care s-a stabilit divortul, custodie comuna asupra minorelor, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara udith udith Buna ziua, am o fata de 22 ani,invata la facultatea in Ungaria,tatal lui de 25 luni nu plateste pensia alimentara,fata a depus la un executori judecatoresc ... (vezi toată discuția)