avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la munca dupa pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la munca dupa pensionare

Buna ziua. am iesit la pensie la limita de varsta dintr-o institutie publica de stat cu functie contractuala. am dreptul sa mai lucrez in continuare si ce perioada?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 16 Septembrie 2018
Puteți lucra în continuare , indiferent de sectorul de activitate - bugetar sau privat - cu orice tip de c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre c.i.m blue191 blue191 Salariatul a primit decizia de pensie la limita de varsta.Poate sa lucreze cu acelasi contract?Cu ce data se incheie un nou C.I.M? (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca dupa pensionare la limita de varsta si stagiu intreg elenabamboi elenabamboi Lucrez ca expert in instruirea maritima la o institutie de pregatire in subordinea Ministerului Transporturilor. In iunie 2013 implinesc varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie + salariu jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta, dar nu am incetat inca activitatea. Decizia de pensionare va veni peste aproximativ 2-3 luni, ... (vezi toată discuția)