avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din diviziune curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din diviziune curte

buna ziua
exista o suprafata totala 340 mp, din care 166 curte indiviza, doi coproprietari, iar vecinul a inchiriat un imobil catre un laborator de medicina fara sa imi ceara acordul in prealabil, clienti tranzitand aceasta curte, dar delimitata cu gard in fapt.
Se poate in acest sens sa pot solicita anularea contractului de inchiriere ce il are vecinul cu laboratorul? am castig de cauza? multumesc

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune curte mircea.g mircea.g Buna ziua, avem un imobil cu o curte de 166mp in indiviziune, delimitate in fapt, iar vecinul codivizar a inchiriat un imobil catre un laborator, cmi, fara sa ... (vezi toată discuția)
Drum servitute în curte comuna Paula Gabriela Paula Gabriela Bună ziua, avem o sentința definitiva cu recunoașterea dreptului de proprietate într-o curte comuna. Menționez ca noi avem locuință în fundul curții. ... (vezi toată discuția)
Acord vecini mihai1107 mihai1107 Am urmatoarea speta: in prezent detin un apartament situat intr-un imobil cu alte 2 apartamente, acestea fiind dobandite prin Legea 112. La ele, din curtea ... (vezi toată discuția)