avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie plati sanatate ANAF 2013!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie plati sanatate ANAF 2013!

Buna ziua!Am primit o decizie de impunere de la ANAF pt plata contributii de sanatate pe anul 2013!
Sunt PFA si salariat.
In luna ianuarie 2018, ca raspuns la o solicitare a mea legata de niste plati prin ghiseul.ro, care au fost inregistrate tarziu la ei, ANAF imi transmite ca nu figurez in evidenta fiscala cu debite restante.
Atunci nu aveam debite restante, in schimb mi-au gasit acuma.
Pot sa-i contest cu adresa aia a lor prin care-mi spun ca nu am debit?
Mai ales ca platesc destul la sanatate si ca salariat.
Va multumesc pt. raspuns!
Cel mai recent răspuns: Robespierre , utilizator 06:55, 19 Septembrie 2018
In 2018.01 nu aveati datorii pentru ca nu se facuse regularizarea la CASS.

Decizia are o data ulterioara celei in care spuneau ca nu datorati nimic?
Da, decizia are data ulterioara adresei prin care mi-au comunicat ca nu am debite.
As avea succes cu o contestare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass la intreprindere individuala Dl_Sandu Dl_Sandu La o intreprindere individuala,fara angajati,sistem real,nu am contract de munca in alta parte, cum platesc asigurare sanatate calculata la salariul minim sau ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)