avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in perioada de proba

Buna ziua.
Am tot citit diferite informatii in legatura cu acest subiect, chiar pe acest site am gasit informatia ca contractul de munca se suspenda daca intri in concediu medical in timpul perioadei de proba.
Intrebarea e daca esti si platit pe durata acelui concediului medical....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: NicuSacaliuc , utilizator 07:33, 17 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata concediului medical se primeste indemnizatia pentru incapacitate temporara de plata.
Multumesc pentru clarificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal flocanelu flocanelu Buna ziua. Fiul meu este angajat si se afla in concediu paternal cele 5 zile + 10 zile in urma obtinerii atestatului pentru cursul de puericultura. Daca in ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de delegare lucia_iacob lucia_iacob In urma unei decizii, angajatul este delegat pentru 60 zile la un alt punct de lucru al firmei. In timpul perioadei de delegare angajatul intra in concediu ... (vezi toată discuția)