avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Verificare dosar cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Verificare dosar cedo

Bună dimineața, este cineva care m-ar putea ajuta cu verificarea unui dosar la CEDO? Am un proces din 2016 și în ultimul an nu am mai primit nicio înștiințare. Va mulțumesc IULIA16
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 15:34, 21 Septembrie 2018
Buna dimineata, aveti la indemana, in bara superioara a paginii, sectiunea ~Consultanti~ in care puteti gasi persoana potrivita sau mesageria privata.
Buna ziua!

Cererile trimise la CEDO se pot verifica aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Exista formular pentru CEDO actualizat 2017, deoarece, ce am gasit eu este 2016 ? Pentru daunele materiale si morale exista formular separat? Unde se pot ... (vezi toată discuția)
Formular cedo de completat...... caut un avocat dayana5143 dayana5143 Sunt din Onesti,judetul Bacau, am nevoie de un avocat care sa ma ajute in completarea formularului de la CEDO. Cererea a fost inregistrata, am primit plicul cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor CinciuAdrian CinciuAdrian Buna ziua, sunt interesat sa aflu mai multe despre dreptul de autor din Romania Sunt mai multe intrebari dar nu vreau sa le fac publice doresc un avocat ... (vezi toată discuția)