avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Folosinta abuziva teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Folosinta abuziva teren

Daca vecinul cultiva abuziv si terenul tau, ceai putea face?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:14, 18 Septembrie 2018
Depinde daca vecinul stie ca o face abuziv sau crede ca este, de fapt, pe terenul lui.
Daca se depaseste frontul suprafetei, cu vreo 7 m. atunci vecinul stie. Dar unii pot...ca sunt si asistati sociali
Ma gandesc sa le iau terenul,ca nu-l merita,il imprumuta, sau fura de la altii
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
taticul, utilizator
Trebuie discutat cu vecinul, poate are convingerea sincera ca a cultivat pe terenul lui. Apoi, in functie de discutie, se poate concepe un plan de actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! mă aflu în următoare situație: În urmă cu ... varvea@yahoo.com varvea@yahoo.com Bună seara! Mă aflu în următoare situație: În urmă cu aproximativ 10-12 ani, din proprietatea mea în urma unui acord tacit am cedat o ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo ergisela ergisela As avea o intrebare, si anume daca expertul are obligatia sa efectueze la scara planurile de situatie pe care le anexeaza la raportul de expertiza.Totodata ... (vezi toată discuția)
Cadastru cu iz penal sonia54 sonia54 Un cadastru facut pentru un imobil, fara ca sa se tina seama de schita de plan cadastral a primariei, si a OCPI, excluzand din calcule o bucata de teren care ... (vezi toată discuția)