avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

In 2010 in urma divorțului s.a stabilit suma de 700 ron pensie pentru 2 copii. In 2014 unul dintre copii a devenit major dar a continuat să se plătească aceeasi suma adica 700 ron.
Intrebarea este daca se cere acum majorarea pensiei pentru copilul minor de la ce suma se majorează aceasta de la 700 ron sau 350 ron?
Daca se majorează de la 350 ron se poate recupera diferenta platita pentru cei 4 ani (respectiv 350 ron)?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
brzdaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: brzdaniela , utilizator 20:33, 20 Septembrie 2018
Pensia a fost stabilita in bani sau in procent?copilul carrva devenit major face facultatea sau nu?
Pensia a fost stabilită în bani. Copilul care a devenit major nu a urmat si nici nu urmează vreo formă de învățământ după terminarea liceului.
Pentru cel mare nu se mai plateste pensie.
As dori sa.mi raspunda cineva cu pregatire juridică va rog.
As dori sa.mi raspunda cineva cu pregatire juridică va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere brzdaniela brzdaniela In 2010 in urma divorțului s.a stabilit suma de 700 ron pensie pentru 2 copii. In 2014 unul dintre copii a devenit major dar a continuat să se plătească ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara lore_baby_2007 lore_baby_2007 Buna ziua,as dori sa ma informati daca se poate schimba pensia de intretinere daca calcularea ei a fost anul trecut cand venitul minim pe economie era de 700 ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre pensia alimentara Hamann Hamann Buna, vin si eu cu unele intrebari, fiind vorba de o prelungire pensie alimentara: 1.Daca copilul e inca minor si implineste abia peste 2 luni varsta ... (vezi toată discuția)