avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... responsabil mediu sau Manager al sistemelor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

responsabil mediu sau Manager al sistemelor de management de mediu

va rog sa-mi spuneti ce functie ar fi cea mai indicata si legala intr-o societate de productie de ambalaje - responsabil mediu sau Manager al sistemelor de management de mediu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 17 Septembrie 2018
Doriti functie de excutie sau de conducere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitate carlaparagina carlaparagina Buna ziua, sunt nelamurita in legatura cu vechimea in specialitate necesara pentru functia publica de consilier superior. Vechimea mea totala este de aprox. ... (vezi toată discuția)
Colaborare prin srl cauneac cauneac Buna ziua, Intentionez sa incep o colaborare cu o societate comerciala(ce are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente) in calitate de ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu calitatea anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ... (vezi toată discuția)