avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare prin SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare prin SRL

Buna ziua,

Intentionez sa incep o colaborare cu o societate comerciala(ce are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente) in calitate de manager.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti care ar fi forma de colaborare cea mai potrivita (detin un SRL); mentionez ca nu ma intereseaza somaj, pensie, asigurari sociale etc. etc.
Ce tip de contract s-ar putea incheia intre cele doua SOCIETATI?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cauneac , utilizator 11:47, 16 Mai 2013
Intre cele doua firme, pentru preluarea atributiilor manageriale, se poate incheia contract de colaborare, prestari servicii, consultanta in management. Depinde de atributiile ce revin managerului, care este sfera de activitate la care se refera: achizitii/logistica/proiectare/productie/servicii, etc.
Daca doriti sa incheiati dvs personal contract se poate printr-un contract de mandat, contract de management..
ACTIVITATEA ESTE COMERCIALA/VANZARI; REMUNERATIA VA FI STABILITA IN FUNCTIE DE CIFRA DE AFACERI;

MULTUMESC!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contract de prestari servicii de marketing vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document ... (vezi toată discuția)
Contract cu pfa carmen_chende carmen_chende Va rog sa ma ajutati si pe mine........Am un angajat care si-a facut pfa . Ce contract pot incheia cu el astfel incat sa-i pot plati cota parte din cifra de ... (vezi toată discuția)
Contract comision intermediere vanzari carabela_anca carabela_anca Este legala plata unor comisioane pentru intermediere vanzari? Ma refer la un contract de comision prin care o societate (SRL) se obliga sa plateasca un ... (vezi toată discuția)