Buna Am lucrat la o companie de unde am plecat prin demisie in data de 7.11.2008. Precizez ca am copie dupa cererea de demisie, aprobata, semnata si stampilata de director. Alte acte de la firma nu am primit. Recent, am avut nevoie de la ITM de adeverinta privind parcursul profesional. Acolo figureaza ca am lucrat la firma respectiva pana in luna august 2009, probabil ca desfacerea CIM s-a facut cu trecerea pe cartea de munca a unor abateri privind prezenta mea la locul de munca respectiv, avand in vedere ca eu deja lucram in alta parte cu norma intreaga si nu aveam cum sa ma prezint la primul loc de munca(de unde am demisionat si am plecat fara a avea discutii cu sefii sau colegii). Ce este de facut pentru a-mi elimina de pe cartea de munca neregulile, avand in vedere ca firma la care am lucrat nu a procesat demisia?
Conflict de munca
dali_c
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema : fratele meu lucreaza ca agent comercial la o societate. Ieri i s-a trimis pe mail o notificare de la ... (vezi toată discuția)