avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua as dori sa stiu daca pot lua concediu maternitate si post natal apoi, daca sunt angajata din data de 13.11.2017. Si abia acum luna septembrie am luat primul concediu medical pe cod boala 01 timp de 14 zile, precizez ca am 27 săptămâni de sarcina. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: 19892018 , utilizator 21:06, 18 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de concediu de maternitate , pre si postnatal.
Mulțumesc. Chiar nu știam nimic despre asta eu ma gândeam sa îmi dau demisia can am aflat ca sunt însărcinată, nici patronul nu l- am anunțat de frica sa nu pierd serviciu, am lucrat pana acum o săptămână

Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de concediu de maternitate , pre si postnatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina 19892018 19892018 Buna seara, ma ajuta cineva cum se calculează concediile medicale pre_post natale? Sunt angajata din 13.11.2018 la aceasta data sunt însărcinată 25_26 ... (vezi toată discuția)
Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal laurafrincu laurafrincu Bună ziua, Trec prin următoarea situație și am nevoie va rog de sfatul dumneavoastră. În luna martie am pierdut o sarcina in urma stresului foarte ... (vezi toată discuția)