avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum imi pot recupera paguba
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum imi pot recupera paguba

In anul 2016 am cumparat o casa la tara. Am angajat un meserias pentru consolidare si imbunatari ce urmau facute la casa. Meseriasul este persoana cunoscuta noua, ne mai facuse lucrari in apartamentul din Bucuresti. La prima discutie care a avut loc la fata locului - casa de la tara, i-am spus ce vrem sa facem si de ce suma dispunem. S-a angajat ca i-a lucrarea si ca va termina in cateva luni. Discutia avea loc in iunie 2016. I-am dat banii pentru materiale si o parte din banii de manopera -la solicitarea acestuia. Noi nefiind prezenti la desfasurarea lucrarii pentru ca avem serviciu i-am acordat toata increderea. In loc sa repare, sa consolideze, ne-a demolat jumatate din casa fara acordul nostru, fara sa fim instiintati inainte. In parte de casa demilata a existat si beciul pe care meseriasul a hotarat fara acordul nostru sa-l astupe. Am fost pusi in fata faptului implinit si ne-a promis ca ne face un alt beci. Pe parcursu a doi ani, timp in care a facut pauze de luni de zile pentru ca lua si alte lucrari ne-a luat toti banii de manopera, iar casa are zidurile, acoperisul, reteaua electrica trasa, calorifere montate. Cand urma sa inceapa constructia beciului nu a mai vrut sa continue lucrarea. Va intreb: ce putem face ca sa ne recuperam o parte din banii de manopera, avand in vedere ca noi am angajat un alt meserias ce trebuie platit ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:27, 18 Septembrie 2018
Aveti un inscris constatator al intelegerii cu meseriasul? Nu este exclus ca meseriasul sa fie de aceeasi parere cu dvs, dar in sens invers (adica, cum ca a muncit mai mult decat a fost platit). Ca sa-l dati in judecata trebuie sa faceti dovezi, aici este punctul cheie al discutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie din partea politiei locale - renovare apartament bloc Caramitru Caramitru \"Deoarece am fost sesizati asupra faptului ca ati executat lucrari de constructii in apartamentul , stituat la etajul, al blocului din ... va solicitam sa va ... (vezi toată discuția)
Am descoperit un beci al vecinilor sub casa mea! seldom seldom Buna ziua, Am cumparat o casa cu un perete comun, este acelasi perete utilizat de 2 case. Recent am vrut sa sap in camera cu peretele comun si am ... (vezi toată discuția)
Demolare pereti despartitori la bloc fara autorizatie. Caramitru Caramitru \"Deoarece am fost sesizati asupra faptului ca ati executat lucrari de constructii in apartamentul , stituat la etajul, al blocului din ... va solicitam sa va ... (vezi toată discuția)