avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscale emis gresit in casa cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscale emis gresit in casa cu jurnal electronic

Buna ziua! In casa de marcat cu jurnal electronic s-a tastat eronat un bon fiscal in sensul ca s-a batut o suma mai mare. Daca pana acum se dadea o declaratie de catre cel care a gresit , avand in vedere ca se transmit datele catre ANAF, cum se mai procedeaza?
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 10:58, 18 Septembrie 2018
La fel ! Pana acum nu s-a transmis nimic ! Toata lumea e in ceata. Asta e efectul unei legi date pe genuchi, la comanda.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum corectez: am scos bon pentru servici in loc de marfa ririana ririana Buna ziua, Uof! M-am grabit si in loc sa tastez codul pentru produsul (marfa) vandut am bagat codul pentru un serviciu (pe care il efectuez mai des ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal magda2015 magda2015 Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin POS (cu card-ul) - norma metodologica fiscala , nota contabila sau alte documente ce ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)