avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deces bunica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deces bunica

Daca mi a murit bunica mi se acorda ajutor de la sindicatul invatamantului?eu lucrez in invatamant
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 18 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati daca la nivel de unitate de invatamant exista ccm aplicabil unde poate fi mentionata acordarea unor astfel de ajutoare ....

sau

Verificati daca la nivel de sindicat - statut, regulament ,hotarare etc. - este prevazut asa ceva.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate irinamy irinamy Buna ziua as dori sa stiu daca angajatorul mai este obligat conform CCM sa acorde un salariu la nastere,deoarece eu am intrebat si mi s a spus ca noi ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces Taisa Taisa Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarele: [b]1. -un coleg,[/b] cu statut de fct.public a solicitat ajutor in baza art.51 lit.d) din CCM la nivel national ... (vezi toată discuția)