avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Program Rabla 2018
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Program Rabla 2018

Buna ziua,

Am o intrebare privind limita de emisii CO2 pentru achizitia unui autoturism prin Programul Rabla . Pana acum era 130 g/km cf NEDC. S-a modificat cumva aceasta limita dupa 1 septembrie astfel incat sa tina cont de WLTP. Intelesesem ca ar fi crescut la 145 pentru noua "editie" Rabla. Unde pot gasi informatia oficiala (lege, hotarare, ordin, ghid etc)?.

Multumesc.
Matei Badea
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Presedinte64, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 18 Septembrie 2018
Gasiti detalii aici
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichet rabla MihaelaSebeni MihaelaSebeni Eu, ca persoana juridica, pot folosi tichetul unei persoane fizice pentru achizitionarea unui autoturism? (vezi toată discuția)
Masina electrica cu fond de mediu cosmin9 cosmin9 buna ziua, ma puteti sfatui cum sa incerc sa accesez prgramul rabla electric pe fondur de mediu, pe persoana fizica ? \" Programul privind reducerea ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare CRISTINArares CRISTINArares buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)