avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subsolul blocului

In subsolul blocului se face vin, tuica s.a.m.d. , de catre responbilul de scara ( si nu numai).Miroase îngrozitor , plus pericolul de explozie! Cui ar trebui sa ne adresăm pt a lua masurile necesare? Administratorul bl, nu i se pare o problemă asta...
Cel mai recent răspuns: rekul05 , utilizator 17:21, 18 Septembrie 2018
Eu zic sa anuntati politia in momentul in care are loc aceasta activitate...
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data asociatia de proprietari, ISU-psi, Directia judeteana de sanatate publica, ANAF.
Cand va vedea ceva scris administratorul isi va schimba atitudinea.
A pus deja fructele in tomberoanele de gunoi( cele noi, care trebuia sa le înlocuiască pe cele sparte)...acum fermenteaza vinul(cred, caci asa miroase) . Intrebarea mea este, nu e tarziu sa chem politia? Si daca o chem si face pe prostul, spunand ca nu stie al cui e?

Multumesc! E o idee foarte buna. Desi am dubii ca se va intampla ceva..... sta de multi ani in bloc, se crede stăpânul blocului.... iar acum ca va venii frigul, incep sa ma gandesc cu groaza,prin ce vom trece pana cand va vrea sa dea drumul la caldura .
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu ziceam sa chemati politia in momentul in care au cazanul de tuica amenajat si "in functiune", s-ai prinda "in fapt"...
Dar nu strica sa urmati si sfatul domnului POPA
Da, e tarziu. Cazanul de tuica domneste acolo de mult timp (nimeni nu isi mai aminteste decand) . In fiecare an, in această perioadă ne intoxicam de miros de fructe fermentate si de musculite .
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Este legal amplasarea, tomberoanelor la 6-7 metrii de geamul casei pe timpul deratizarii? whiteHat2050 whiteHat2050 Buna ziua, An de an se face vara deratizare generala la bloc, se inchid pubelele de pe scari si se scot tomberoane chiar la intrarea in scara, la 6-7 metrii ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota in aerisirea baie? Chereches Daniela Chereches Daniela Buna as vrea sa ma ajutati intr-o problema,sa imi spuneti ce e de facut,locuiesc intr-un bloc si baia este fara geam,vecinul care sta perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Curat murdar colacdesalvare colacdesalvare Locuiesc intr-un bloc unde avem o familie care ne face probleme.Sunt doi batrani betivi care au in casa o mizerie de nedescris,morman de gunoaie care azi maine ... (vezi toată discuția)