avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subsolul blocului

In subsolul blocului se face vin, tuica s.a.m.d. , de catre responbilul de scara ( si nu numai).Miroase îngrozitor , plus pericolul de explozie! Cui ar trebui sa ne adresăm pt a lua masurile necesare? Administratorul bl, nu i se pare o problemă asta...
Cel mai recent răspuns: rekul05 , utilizator 17:21, 18 Septembrie 2018
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari nu este administratorul de imobil,ci presedintele de asociatie
Daca presedintele de asociatie nu intelege sa exercite cu responsabilitate atributiile functiei,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica si garda de mediu
Trebuie sesizata Politia Locala si daca acestia considera ca este necesar, vor sesiza ei din oficiu si celelalte autoritati!
...si nu trebuie sa fi presedinte, administrator, etc ca sa chemi Politia Locala.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
rekul05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal amplasarea, tomberoanelor la 6-7 metrii de geamul casei pe timpul deratizarii? whiteHat2050 whiteHat2050 Buna ziua, An de an se face vara deratizare generala la bloc, se inchid pubelele de pe scari si se scot tomberoane chiar la intrarea in scara, la 6-7 metrii ... (vezi toată discuția)
Evacuare hota in aerisirea baie? Chereches Daniela Chereches Daniela Buna as vrea sa ma ajutati intr-o problema,sa imi spuneti ce e de facut,locuiesc intr-un bloc si baia este fara geam,vecinul care sta perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Curat murdar colacdesalvare colacdesalvare Locuiesc intr-un bloc unde avem o familie care ne face probleme.Sunt doi batrani betivi care au in casa o mizerie de nedescris,morman de gunoaie care azi maine ... (vezi toată discuția)