avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curat murdar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curat murdar

Locuiesc intr-un bloc unde avem o familie care ne face probleme.Sunt doi batrani betivi care au in casa o mizerie de nedescris,morman de gunoaie care azi maine ajung pana la tavan,acum 6 ani a refuzat sa fie legat la coloana de apa,deci nu are nici apa,are cateva butoaie in care si-a adunat fructe sa-si faca tuica,nu va puteti imagina ce miros iasa din acel apartament.Au inceput sa iasa goangele,pur si simplu ne este scarba.Am fost la primarie sa sesizam problema noastra,dar cei de acolo ne-au trimis la DSP,am fost si acolo,ei ne-au zis ca vin sa vada ei care este situatia,bineanteles ca nu li s-a deschis usa,ne-au zis sa-i rugam pe cei de la asociatia de locatari sa-l dea in judecata. Am discutat si am ajuns la concluzia ca nici ei nu ne pot ajuta,deoarece ei nu-l pot da in judecata doar daca nu-si plateste partea lui de contributie.Intrebarea mea este ce este de facut,asociatia de locatari este dispusa sa ne ajute,dar nu avem sau poate nu gasim noi o lege care sa ne ajute.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:33, 4 Septembrie 2010
Mai incercati. Intocmiti o sesizare si trimiteti la prefect, presedinte C.J., primar, sefi de partide politice, DSP, politie, mediu, ziare, televiziune... Gasiti adresele lor de e-mail pe internet.
Trimiteti catre toti odata sa vada unii de altii si-apoi dupa cateva zile reveniti cu alt e-mail. Dati-va datele de contact sa va gaseasca.
Nu va costa nimic si poate-i sensibilizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decantor facut la nici 7 metri de fântâna noastră. bună ziua. eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din ... Andreea Iris Andreea Iris Bună ziua. Eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din luna noiembrie 2021. Vecinii și-au făcut un decantor la nici 7 metri de fântâna noastră, ... (vezi toată discuția)
Focar de infectie si pericol public in bloc Lili I Lili I Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti si la putin timp dupa ce m-am mutat m-am confruntat cu problemele cauzate de o batrana care locuieste 2 etaje mai sus. ... (vezi toată discuția)
Subsolul blocului în care locuiesc e plin de apă, gunoaie și dejecții. nu suntem proprietari, cum să procedez ca să-i oblig pe cei care administrează blocul să repare și să igienizeze? Chirias bloc primarie Chirias bloc primarie Locuiesc intr-un bloc de locuințe în regim de chirie, bloc administrat de o societate pe acțiuni unde este majoritar consiliul local. Subsolul este plin de ... (vezi toată discuția)