avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna seara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna seara

am luat in astazi in localitate un radar cu o viteza de 86 km/h...
1. la numele meu scris in pv de contraventie, in loc de sandu mircea nicolaie politistul a scris sandu mircea nicolae
2. autoturismul politiei era unul tip logan, de culoare garban, fara inscriptiile politiei si mai mult de atat se afla in miscare.
...Credeti ca cele mentionate pot constitui motive serioase de contestare si castig in ceea ce priveste pv de contraventie?
Cel mai recent răspuns: Teodor Popa , Alte profesii 19:11, 10 Noiembrie 2009
Numai cele doua aspecte prezentate nu pot constitui motive de anulare a procesului verbal de contraventie
Verificati daca nu sunt motive de nulitate a procesului verbal din cele mentionate in art 16-17 din OG 2 /2001- actualizata.
Din cate stiu eu. Nu are voie sa te inregistreze daca masina cu radaru e in miscare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda radar poparoxana poparoxana Buna seara, In urma cu putin timp am fost snactionata pentru depasirea limitei legale de viteza. Mai exact cu viteza de 96 km/ora in localitate. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz din partea agentilor alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Astazi am fost oprit in trafic de un logan al politiei rutiere . Agentul a venit la mine fara sa fie cu toata uniforma ( fara cascheta) spunând un ... (vezi toată discuția)