avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj...

de vreo 3 saptamani am iesit din somaj...de o saptamana lucrez din nou, =D>dar ..se pare kca din ianuarie se vor face reduceri de personal.:O..eu voi mai putea beneficia de aj de somaj?
multumesc pt raspuns...
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:42, 10 Noiembrie 2009
Da, beneficiati din nou de somaj numai daca incetarea c.i.m. va avea loc din motive neimputabile dvs.
Ca sa puteti beneficia de indemnizatie de somaj, in afara de conditia scrisa de freelis, mai este si cea a stagiului de minim 12 luni in ultimele 24 luni anterioare depunerii dosarului pentru indemnizatie somaj. Nu intra in calculul celor 12 luni perioada cat ati beneficiat de prima indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj? __miha __miha Buna.In urma cu 2 saptamini mi-am depus cererea de demisie la vechiul loc de munca fara preaviz,cerere acceptata si deci cartea de munca mi-a fost inchisa pe ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj daca am fost in concediu de ingrijirea copilului ursansorin ursansorin Buna ziua as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj daca am stat 3 ani in concediu de ingrijirea copilului. Precizez ca firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Somaj geniu geniu bunaziua as avea o intrebare daca mamei mele i s-a desfintat contractul de munca si este in preaviz poate beneficia de somaj timp de un an o alta intrebare ... (vezi toată discuția)