avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, am nevoie de mare ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, am nevoie de mare ajutor

Voi incepi cu faptul că sunt minora ,am 16 ani și vreau să plec de acasă, nu.i mai suport pe ai mei... As vrea sa plec la prietenul meu (e major) dar nu vreau sa.i fac vreun rău, mă gândesc să nu intre la corupere de minori...
Va rog! Ajutați.ma.
Aștept un răspuns cat mai concret...
PS: nu judecați, vreau doar să știu ce pățește el
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:34, 21 Aprilie 2022

Clau55 a scris:

Voi incepe cu faptul că sunt minora ,am 16 ani și vreau să plec de acasă, nu.i mai suport pe ai mei... As vrea sa plec la prietenul meu (e major) dar nu vreau sa.i fac vreun rău, mă gândesc să nu intre la corupere de minori...
Va rog! Ajutați.ma.
Aștept un răspuns cat mai concret...
PS: nu judecați, vreau doar să știu ce pățește el
Mulțumesc

Exclus asa ceva cat timp esti minora si ii vei face o gramada de probleme baiatului trezindu-se cu Politia la usa...Asta in cazul in care parintii vor reclama disparitia ta.....
Intr-un final risti sa ajungi intr-un centru de minori..
Lucrurile sunt si mai complexe daca se ajunge la consult medicat de virginitate sau alte chestii...Intelegi tu ceea ce vreau sa spun...
Intr-un cuvant pana la majorat e cam nasol pentru ambele parti
Organizatia Mondiala a Sanatatii a condamnat incepand cu 2018 testele medicale de virginitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut de la parintii mei Anonim41 Anonim41 Buna ziua! Am 16 ani,iar relatia cu parintii mei nu este deloc favorabila.Certuri si reprosuri zilnic,agresiuni verbale,presiuni psihice,au fost si agresiuni ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasă Anonima123 Anonima123 Vă rog ajutați mă ,acum câteva momente am avut o cearta foarte urâtă cu tatal meu , agresiuni verbale ,psihice uneori chiar și violența ( pumni ,palme ... (vezi toată discuția)