avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa plec de acasă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa plec de acasă

Vă rog ajutați mă ,acum câteva momente am avut o cearta foarte urâtă cu tatal meu , agresiuni verbale ,psihice uneori chiar și violența ( pumni ,palme ,tras de par) ,vreau sa plec la iubitul meu ,,el are o condiție financiara foarte bună și chiar ne iubim , nu mai pot ,nu mai suport , vor să și lucrez dar am aproape 15 ani,, ajutați mă va rog ,,sunt disperata
Cel mai recent răspuns: Anonima123 , utilizator 23:22, 16 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Inteleg ca sunteti minora, ca aveti sub 15 ani si ca vreti sa va mutati cu un baiat!
1. Daca tatal este violent adresati-va protectiei minorului cu o plangere.
2. Inteleg ca sunteti la scoala (ar trebui sa fiti in clasa a VIII-a) , cum sa va trimita la munca?
3. Daca vreti ca baiatul respectiv sa aiba probleme cu politia atunci plecati la el siiiii sa nu va para rau.
Adresati-va cu o plangere la Protectia Minorului.
Te rog ,trebuie sa fie o posibilitate ,,nu vreau sa ii fac nici lui probleme ,,va rog ,nu mai suport ,,daca fac plângere voi ajunge într-un centru pentru copii și nu voi mai putea fi cu el sau macar sa vorbesc cu el ,,

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Inteleg ca sunteti minora, ca aveti sub 15 ani si ca vreti sa va mutati cu un baiat!
1. Daca tatal este violent adresati-va protectiei minorului cu o plangere.
2. Inteleg ca sunteti la scoala (ar trebui sa fiti in clasa a VIII-a) , cum sa va trimita la munca?
3. Daca vreti ca baiatul respectiv sa aiba probleme cu politia atunci plecati la el siiiii sa nu va para rau.
Adresati-va cu o plangere la Protectia Minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Minor batut de parinti vyyoleta vyyoleta buna ziua......problema este neintelegerea cu parintii...ma cert foarte des cu ei si aseara am avut o noua cearta sau scandal nici nu stiu cum sa ii ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)