avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara, am o intrebare in legatura de succesiun mostenire. Unchiul meu a murit si sunt mostenitoare pe langa alte 2 persoane , Sunt si chiriasa in apartamentul lui. Voi putea lua apartamentul dupa dezbatere daca eu am avut grija in mare parte de unchi . Unchiul avea apartament si am stat cu el 7 ani in chirie.
Cel mai recent răspuns: marinelabiceri , utilizator 13:21, 19 Septembrie 2018
De ce ?
Ce fel de rude sunt celelalte doua persoane?
Un frate si o sora vitrega sunt
Ati dezbatut succesiunea dupa unchi, sau urmeaza?
Urmeaza sa-l facem. S-a facut o constatare calitate succesoriala. si in termen de 15 zile treb sa dezbatem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit ... Hungan Hungan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit in 2001. Dupa succesiune apartamentul acestuia s-a impartit 1/4 matusei mele si 3/4 ... (vezi toată discuția)
Mostenire elaparaschiv elaparaschiv In arilie anul acesta a murit matusa mea, sora mamei. La 15 iulie a murit varul meu, copilul matusii. La 1 august a murit si unchiul meu. Matusa si unchiul au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire după mama vitregă, decedată fără urmași. cine are dreptul la cei 25% din partea acesteia? Alinamanole1984 Alinamanole1984 Bună seara! Am și eu o problemă și sper din tot sufletul sa ma puteți ajuta. În 2008 tatăl meu a decedat, în același an am dezbătut succesiunea. Din ... (vezi toată discuția)