Buna ziua,
Am incheiat cu o doamna un precontract de vanzare-cumparare pentru o garsoniera. Am facut acest precontract din cauza ca este un proces pe rol pentru rectificare CF.(proces care nu s-a terminat).
Au trecut 3 ani de atunci,3 ani de chin , ani in care a inchiriat garsoniera si am avut de aface cu tot felul de oameni. A devinit ,recent,agresiva din diverse motive,ne-a injurat in plina strada (martori vecini) fara un motiv intemeiat. Acum vrem sa luam inapoi garsoniera.
In precontract scrie in felul urmator: daca vanzatoarele nu se prezinta la biroul notarial in vederea incheierii contractului in forma autentica , ne obligam sa ii restituim o suma mai mare de bani , fata de cea primita, conform art.1538.
Am vrut sa ii dam suma respectiva, acum vrea mai mult. Cu mult mai mult ..
Nu mai putem convietuii cu acest om, mama a facut atac cerebral rupa scandalul de atunci ,cu ea , din cauza socului. A si fost internata.
Nu mai vrem sa vindem garsoniera! O vrem inapoi. Nu ne-a ajutat pana acum nimeni cu o solutie concreta. Daca este cineva din Brasov sunt deschisa sa ne si intalnim pentru a discuta pe acest subiect, in vederea unei posibile colaborari.