avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract vanzare-cumparare

Buna ziua,
Am incheiat cu o doamna un precontract de vanzare-cumparare pentru o garsoniera. Am facut acest precontract din cauza ca este un proces pe rol pentru rectificare CF.(proces care nu s-a terminat).
Au trecut 3 ani de atunci,3 ani de chin , ani in care a inchiriat garsoniera si am avut de aface cu tot felul de oameni. A devinit ,recent,agresiva din diverse motive,ne-a injurat in plina strada (martori vecini) fara un motiv intemeiat. Acum vrem sa luam inapoi garsoniera.
In precontract scrie in felul urmator: daca vanzatoarele nu se prezinta la biroul notarial in vederea incheierii contractului in forma autentica , ne obligam sa ii restituim o suma mai mare de bani , fata de cea primita, conform art.1538.

Am vrut sa ii dam suma respectiva, acum vrea mai mult. Cu mult mai mult ..
Nu mai putem convietuii cu acest om, mama a facut atac cerebral rupa scandalul de atunci ,cu ea , din cauza socului. A si fost internata.

Nu mai vrem sa vindem garsoniera! O vrem inapoi. Nu ne-a ajutat pana acum nimeni cu o solutie concreta. Daca este cineva din Brasov sunt deschisa sa ne si intalnim pentru a discuta pe acest subiect, in vederea unei posibile colaborari.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
CristinaMaria0804, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:58, 18 Septembrie 2018
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei dar nu stiu ce sanse sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica si custodia!!! barzony barzony Salut,am o prietena care traieste in concubinaj cu un barbat,acestia sunt impreuna de aprox. 2 ani jumatate,au un copil de un 1. Problema este ca acesta o ... (vezi toată discuția)
Poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru acum fost al ei ruscrina77 ruscrina77 buna ziua soacra a facut un contract de vanzare cumparare cu sotu fara nici un fel de clauza , cica ni la vandut cu 48 000 roni, dar noi nu iam dat nici un ... (vezi toată discuția)
Sa ai incredere in parinti.... hogas hogas buna ziua.nu stiu cum sa incep....trebuie putina calmitate si rabdare in aanul 2006 luna septembrie ,parintii mei ,ne-au rugat pe mine si pe sotul meu sa fim ... (vezi toată discuția)