avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Sunt pensionar si lucrez cu contract pe perioada nedeterminata.Daca am concediu medical cum este platit c.m.:ca pensionar sau ca angajat.Am luat un bilet pentru tratament prin casa de pensii iar in mod normal trebuia sa platesc jumatate din pensie dar figuram si ca angajat si a trebuit sa platesc mai mult.Oare nu ar fi normal sa se aplice aceiasi modalitate.Sunt angajat atunci cm sa fie platit in functie de salariu.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 19 Septembrie 2018
Ca si angajat vi se va achita concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Valoare indemnizatie concediu medical prelungit, si de odihna marcellina marcellina Din 30 octombrie 2008, sunt in concediu medical, avand un neo mamar. Deoarece in luna octombrie 2009 mi s-a facut si o conizatie, am intreruput in luna ... (vezi toată discuția)
Speta concediu medical Ada30teo Ada30teo Daca eu am un certificat pt concediu medical de 5 zile, iar eu in a patra zi vin la birou, cu cat sunt platita pt zilele in care sunt la serviciu? (vezi toată discuția)