avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema, va rog sa ma ajutati:
- in baza unui titlu executoriu am inceput executarea silita impotriva debitoarei care insa a ramas fara nici un rezultat, deoarece nu detine nici un fel de bunuri. Intre timp, debitoarea a facut contestatie la execuatrea silita si fiindu-i respinsa, a facut recurs. Intrebarea mea este: ar mai trebui sa ne prezentam la recurs, atata timp cat banii nu i-am putut recupera prin executare si nici nu cred ca vom avea vreo sansa, atata timp cat pe firma nu exista nici un fel de bun? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters82010 , utilizator 16:47, 10 Noiembrie 2009
Multumesc mult de tot pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)
Nemotivarea recursului in termen janina drula janina drula am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine, ;Dupa cum stim recursul in baza art 303 c proced civ treb motivat inlauntrul termenului de recurs(15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Exceptie in recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna seara La ce se refera excepţia nulităţii declarării recursului ca urmare a nemotivării căii de atac? Nu inteleg, daca ma poate ajuta cineva Va ... (vezi toată discuția)