avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Litigiu
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Litigiu

Bun gasit !
In primavara, inainte de ultima zapada, vecinul terenului mamei mele :
1. a executat un gard pe un sfert din lungime, intrand astfel cu cca. vreo jumatate de metru pe terenul mamei mele.
2. a taiat pana la jumatate din inaltime, fara acordul nostru toate crengile unui cires aflat pe hotar, acesta plantat fiind de tatal mamei mele drept punct de referinta.
3. a distrus si inlaturat de la locul lui, un stalp plasat in extremitatea de est a terenului, pentru delimitarea hotarului, stalp pus de catre executorul judecatoresc conform unei hotarari judecatoresti anterioare.
Cu aceasta ocazie am sesizat Politia, care prin prezenta unui angajat a constatat la fata locului toate cele sesizate, intocmind un PV, ulterior, un dosar penal.
Pana ieri,18.09.18 nu s-a mai auzit nimic de acest dosar. Ieri m-am trezit la poarta cu vecinul cu pricina si agentul de la Politie, cel care a instrumentat cazul si care m-au invitat la teren pentru ca vecinul vrea sa faca alt gard, corectand greseala anterioara si cu aceasta ocazie sa punem la loc si stalpul de delimitare pus de executor.
Am refuzat sa merg, intrebandu-l pe agent de ce treneaza lucrurile si de ce dosarul nu a ajuns in instanta, pentru a fi judecat.
Acum, va rog pe dumneavoastra sa inmi spuneti daca am procedat corect si ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare pentru ca dosarul sa ajunga in instanta.
Va multumesc foarte mult si va asigur de tot respectul cuvenit !
Cel mai recent răspuns: nutu ion , utilizator 14:48, 19 Septembrie 2018
Puteti sa faceti o adresa in scris la parchet pt a afla stadiul lucrarilor din dosarul respectiv.
Multumesc ! Poate procurorul dispune masuri de corectare a situatiei si de evaluare a situatiei din teren dupa atata vreme, fara sa trimita dosasrul in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini sile61 sile61 Am inlocuit un gard comun din plasa, cu acordul vecinilor, pe cheltuiala mea. Dupa finalizarea gardului, pe proprietatea mea am plantat gard viu. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)
Taiere pomi ancaone ancaone am o casa la tara si in gardul comun erau 5 visini mari de cel putin 25 de ani acolo , iar vecinul meu i-a taiat , este corect ? (vezi toată discuția)
Dr de proprietate iulianme iulianme Buna seara! As avea cateva intrebari la care sincer nu gasesc un raspuns...sau mai bine zis...nu stiu exact unde sa caut. Pentru inceput, bunicii mei au ... (vezi toată discuția)