avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... gard intre vecini
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

gard intre vecini

Am inlocuit un gard comun din plasa, cu acordul vecinilor, pe cheltuiala mea. Dupa finalizarea gardului, pe proprietatea mea am plantat gard viu.
Acum, dupa 10 ani vecini au dat cu erbicid pe gard pe motiv ca pica frunze la ei, iar cand le-am zis ca o sa pun tabla intre plasa si gard viu mi-au spus ca numai pe jumatate, caci jumatate este a lor. Mentionez ca nu au participat material la ridicarea gardului de plasa. stalpii gardului sunt plasati pe terenul meu. Am dreptul sa pun tabla pe toata lungimea gardului ?
Cel mai recent răspuns: sile61 , utilizator 21:29, 9 Iulie 2020
Buna ziua,
Daca o puneti pe partea dumneavoastra DA!
Cat priveste gardul de plasa de sarma e bine sa aveti acte care sa dovedeasca ca doar dumneavoastra l-ati platit, stiu ca suna ciudat dar ....
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre proprietati 040779 040779 Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier ... (vezi toată discuția)
Ajutor! sfat privind gardul intre vecini. Gaucan Gaucan Buna ziua! Cer o parere celor ce stiu sau au trecut prin situatii similare .Distanza dintre casa mea si gardul cu vecinul este foarte mica, abia se trece cu o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura ... adelinaromina adelinaromina Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura betonata, stâlpi metalici și plasa bordurata. Stâlpii și plasa sunt ale vecinului ( noi ... (vezi toată discuția)