avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... numar persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

numar persoane la intretinere

Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sotul meu este sofer de tir pe curse externe.
Pe parcursul unei luni nu este acasa mai mult de 3-4 zile puse cap la cap, fiind mai mult plecat in cursa.Sunt obligata sa-l trec ca persoana la intretinere, avind in vedere ca sunt numai eu cu cele doua fete mai mult acasa? Pe perioada de vara fiica mea cea mare a fost la bunici,fiind acasa doar trei saptamini in total in toata vacanta de vara. Eu am scos-o de la intretinere pe aceata perioada. Am procedat gresit??? Stiam ca o persoana nu se trece la plata la intretinere doar daca sta mai mult de 15 zile dintr-o luna! Stiam gresit??Exista vreo reglementare legala in acest sens??? Va rog ,frumos, sa ma lamuriti in acest sens. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:45, 11 Noiembrie 2009
Ati procedat corect, cititi textul legii si aratati-i vecinului Dv. unde scrie, ce scrie, in ce lege, ce articol etc.... :) .... si il scapati si de-o grija...pe vecin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil si legal ca o persoana sa plateasca intretinerea in doua locuri? AndreeaFr AndreeaFr buna ziua,de curand m-am casatorit si eu cu sotul meu nu am stabilit unde o sa stam,eu locuind cu bunica pe timp de iarna ,iar el cu parintii.Din luna martie ... (vezi toată discuția)
Scutire de cote parti de la intretinere BebeVali BebeVali Am un serviciu cu deplasari permanente, acasa stau sambata si duminica. Nu stau mai mult de 15 zile intr-o luna. Pot fi scutit de la intretinere? (vezi toată discuția)
Numarul de persoane la intretinere lidia00 lidia00 Buna ziua !Am si eu o problema,noi ca familie suntem4 dar sotul meu lucreaza pe tir in tara si vine in weekend-uri acasa ,uneori vine de vineri dupa amiaza sau ... (vezi toată discuția)