avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reîntoarcere la servici din Ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reîntoarcere la servici din Ccc

Buna ziua!!! Doresc sa ma intorc din ccc la servici pt a beneficia de stimulentul de inserție însă administratorul firmei refuza sa îmi deschidă contractul de munca motivând faptul ca a angajat pe altcineva in locul meu , din cate m.am informat acesta era obligat sa ma reangajeze însă el a zis ca nu dorește sa îmi plătească mie contract de munca atâta timp cât nu are nevoie de mine . Ce pot face in situația asta pt ca mai am 2 Zile timp sa depun dosarul pt stimulent
Cel mai recent răspuns: Briana2016 , utilizator 12:16, 19 Septembrie 2018
Sesizati imediat ITM-ul cu privire la acest refuz al angajatorului si in acelasi timp promovati si o actiune in instanta cu mai multe capete de cerere, printre care si repunerea in termenul de depunere a actelor pentru stimulentul de insertie.
va multumesc din suflet pt raspuns !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa concediul de crestere copil ionutsav ionutsav Am nascut anul trecut pe 16.04.2015 si am optat pt CCC pana la 2 ani. Vreau sa ma intorc la munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de insertie. Normal ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu concediu crestere copil Deka85 Deka85 Buna ziua. Am si eu o nelamurire : Sunt in concediu de paternitate si se apropie ziua in care cei doi gemeni fac 1 an ( am optat pentru concediul de ... (vezi toată discuția)
Terminare ccc si reangajare Miha284 Miha284 Buna ziua, Firma la care lucram, in perioada C.prenatal a intrat in insolventa cu conturile blocate de FISC si mi-au spus ca nu pot sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)