avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... corectare titlu proprietate sau revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

corectare titlu proprietate sau revendicare

In 2004 am cumpărat un teren din care, era evident ca vecina a intrat în parcela cumpărata de mine, dar expertul mi-a spus ca ea are un act cu un fost proprietar (nu cel de la care am cumpărat eu si nici cel de la care a cumpărat el) precum că ea a primit 2 m x 12 m la strada si a cedat la schimb teren in partea din spate. Fiind in proces cu ea, aceasta a depus la dosar Fisa corpului de proprietate din care rezulta ca deține fără acte acei 25 mp fara acte. Am cerut informații la OCPI si la ei nu exista acea parcela „78/2„ ci doar „78„ - parcela deținuta de mine ca „78/1„ tot de 210 mp ca cea inițiala 78. pot cere modificarea imobilului in cartea funciara in limita a 10% sau trebuie sa deschid proces de revendicare si granituire.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 13:05, 20 Septembrie 2018
incercati la cadastru mai intai, cu toate actele anexate si apoi vedeti raspunsul lor.
Daca este de respingere mergeti in instanta
Mu ltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea numerelor topo in cadastrale Dan-Sebastian Chertes Dan-Sebastian Chertes Am o situatie ciudata. Doua firme detin doua terenuri. Terenul primei SC este inclus in parcela mare care apartine celei de-a doua SC. Cea cu terenul mai mic ... (vezi toată discuția)
Suprapunere reala de terenuri Cristycheia Cristycheia Am un teren care are cadastru si este inscris in cartea funciara pe numele meu. Cadastrul si inscrierea in cartea funciara au fost facute de fostul ... (vezi toată discuția)
Revendicare si granituire. suprafata reala asupra careia poarta dreptul de proprietate felicia bz felicia bz buna ziua, in 2003 am cumparat un imobil ce consta in CORPUL DE CLADIRE C1-LOCUINTA COMPUSA DIN 3 CAMERE SI 2 HOLURI ACOPERITA CU TABLA IN SUPRAFATA CONSTRUITA ... (vezi toată discuția)