avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor rudă de gradul 1
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor rudă de gradul 1

Bună seara! Aș dorii să știu dacă în cazul unei amenințări cu moartea (asupra tatălui meu) pot să mă prezint ca martor în cadrul unui proces sau să mă duc la Parchet să depun plângere! Menționez că și cel care a făcut amenințarea ar putea avea niște martori de grad apropiat ( frate, soție și cumnată), cum de altfel am avea și noi, soția tatălui meu și mama mea în același timp!
Cel mai recent răspuns: dezorientat , utilizator 13:28, 26 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partile pot propune ce martori vor, dar nu e obligatoriu sa le fie acceptate marturiile.
Bun, dar aceste plângeri, mărturii vor rămâne depozitate într-un dosar ceva, în caz că inculpatul se repetă, recidivează și asupra altei persoane astfel încât cele două plângeri, cea anterioară și cea recentă să fie luat în considerare și coroborate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate, e o ecuatie cu n-spe necunoscute.
Mulțumesc de informații!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre marturie.fie ea mincinoasa sau reala. Sonji Sonji Cum poate dovedi o instanta ca un martor minte sau spune adevarul?? Oricine poate apela la prieteni sau membrii de familie sa depuna marturie impotriva celui ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa Meea1980 Meea1980 Buna ziua , Fratele meu a fost implicat intr-un proces penal ca parte vatamata.Unul dintre inculpati a primit 5 ani cu executare iar celalalt 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Martori=afini cazandetuica cazandetuica Va rog un sfat, intr-un proces pe pretentii, cumnatul meu a fost refuzat ca martor, motivand ca e ruda, intrucat si mama lui,mama cumnatului era martora, o pot ... (vezi toată discuția)