avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingrijire batrana cu mostenirea propietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingrijire batrana cu mostenirea propietatii

Buna ziua ,
Mama mea detine o treime din casa si terenul unde domiciliaza. Doreste sa doneze partea ei de propietate unei persoane care sa o ingrijeasca pana la sfarsitul vietii. Care este cea mai sigura metoda prin care mostenitorii ei sa nu o poata ataca in instanta ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:28, 19 Septembrie 2018
Un contract de întreținere.
Deși nu stiu cine s-ar "inhama" să îngrijească o persoană pana la deces, pentru că în final să nu dobândească imobilul intreg, ci doar o cota.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - vreau sa fiu protejatã în caz de cauzã succesoralã Hadryana Hadryana Locuiesc împreună cu mama (A) în casa care i-a revenit în cotă parte de 1/1 în urma decesului tatălui meu când, eu am refuzat mostenirea iar sora mea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Cecilia B. Cecilia B. Buna seara, Va rog frumos un pic de ajutor cu urmatoarea speta: Este vorba despre dezbaterea unei mosteniri care contine 7 ha teren extravilan + 3500 mp ... (vezi toată discuția)
Donarea unui teren pe care se afla o casa "la rosu" dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama are in proprietate un teren pe care a inceput sa construiasca o casa, care in prezent e \"la rosu\". acum mama vrea sa ne doneze, mie si ... (vezi toată discuția)