avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna,am intrebare la notariat am primit o donatie ,vindut apartement 4 camere inpartit in 4persoane ,la un moment dat au cumparat inapoi leg.10.care afost. bunici ,dupa moartea tatalui meu,mama a facut presiuni si ma dus la notariat sa semnez la partea mea,dupa moartea ei relatile cu fratele sau racit ,nu trebuia inpartit intre noi doi,sau unul sa plateasca pe celelalt ,Eventual se mai poate ceva juridic cu situatia mentionata!!!??,,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:13, 20 Septembrie 2018
Nu am inteles nimic.
Reformulati întrebarea, cu punct, cu virgule, cu litera mare la inceputul propoziției și clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vinzare-cumparare problema ??? nelu_nedi nelu_nedi buna ziua.. sunt posesorul unui act de vinzare -cumparare incheiat intre mine si fratele meu, actul nu are nici o clauza si este scutit de or ce sarcina si ... (vezi toată discuția)
Act de donatie imobil de la bunica la nepot sookie_gri sookie_gri Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta urmatoarei situatii: Bunica mea doreste sa imi faca act de donatie pentru apartamentul ei pentru ca tatal ... (vezi toată discuția)
Drepturile fiicei din casatoria anterioara a defunctului GabrielCapita GabrielCapita As dorii un raspuns la o intrebare .... dupa moartea tatalui meu vitreg mama mea sotie legitima supravetuitoare a mostenit din partea tatalui si pamint ... (vezi toată discuția)