avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Odihna

Buna, imi poate spune cineva daca ziua libera de Paste-24 aprilie prelungeste Concediu de odihna cu o zi in plus, adica sunt programata in CO din 21.04. 5 zile de CO , ziua de 24 o pun ca nr sau nu?
21.04-27.04 sau 21.04.-28.04?
Cel mai recent răspuns: Odelia , utilizator 18:34, 3 Aprilie 2006
Buna !
Nu iei in calcul ziua de 24 pentru ca in Codul Muncii este prevazuta ca zi libera. Asadar ai mai castigat o zi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna intr-o gradinita privata Diana P Diana P Buna ziua, Sunt intr o situatie complicata pentru mine, asa ca apelez la sfaturile dvs. Lucrez la o gradinita privata, unde ni s a spus de la inceput ca nu ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat art 51, lit.a - crestere copil in varsta de pana la 2 ani bacila.ioana bacila.ioana Buna ziua. Astazi mi-am adus aminte ca unei salariate care se afla in concediu postnatal ar cam trebui sa-i expire aceasta perioada si am sunat-o sa-i spun pe ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)