avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua!
Cum trebuie sa procedez sa primesc pensie alimentara de la fostul concubin?Nu-i cunosc adresa unde locuieste,nu mai tinem legatura de 2 luni de zile si nu stiu care este procedura.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:46, 20 Septembrie 2018
Formulați cerere de chemare în judecată având acest obiect.
Datele le putați afla prin adresă la DEPAB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as dori câteva saturi în legătură cu pensia alimentara. ... Irauniversalconcept Irauniversalconcept Bună ziua. As dori câteva saturi în legătură cu pensia alimentara. Sora mea a împlinit acum câteva luni 18 ani. De atunci nu mai primește pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara roxanaloredana roxanaloredana Buna ziua..ce acte imi sunt necesare pt a da in judecata pe fostul concubin cu care am 2 copii privind pensia alimentara? Multumesc (vezi toată discuția)
Pensia alimentară și stabilirea domiciliului minorului din concubinaj. ce se poate face când acțiunea este plină de minciuni spuse de mama? ContSters436518 ContSters436518 Am o fetita de 4 ani si acum fosta concubina ma dat in judecata pentru pensia alimentara si stabilirea domiciliului fetiței..in astia 4 ani fosta concubina nu ... (vezi toată discuția)