avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament

Am dori sa cumparam un apartament pe numele fetei mele,dar sa fim in siguranta pe perioada vietii (adica fetei mele sa ii revina propietatea dupa decesul nostru,al parintilor).Se pot face acte la notar direct cumparare pe numele fetei cu clauza uzufruct viager? sau este o alta modalitate de cumparare sigura? (nu dorim cu abitatie,fata are casa unde locui)
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:01, 20 Septembrie 2018
Da, se poate încheia un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am cumparat un apartament pe numele fetei mele si a ... Digi Digi Buna ziua,am cumparat un apartament pe numele fetei mele si a ginerelui,cu constituirea unui drept de abitatie viagera si uzufruct viager(pentru noi ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna contract de vanzare-cumparare cu abitatie bernilory bernilory in cazul in care parintii doresc sa-mi faca act pe casa cu contract de abitatie ,ce ar presupune?ar putea contesta acutl in cazul in care s-ar razgandi? (vezi toată discuția)