avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie anuala de impunere anuala pentru stabilirea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie anuala de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate

Buna. Am primit notificare de la ANAF sa platesc 1770 lei pentru sanatate din 2013.
Am avut o firma pe care am radiat-o in 2013, pentru angajati am platit asigurare, iar eu m-am angajat in strainatate si am platit acolo pt asigurare de sanatate.

Ce trebuie sa fac?
Ce se poate intampla daca nu platesc?
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:32, 20 Septembrie 2018
Trebuie sa mergeti acolo la finante si sa lamuriti treaba. Si in plus, era o perioada cand trebuia sa fi depus dumneavoastra declaratie de impunere la sanatate si de aceea v-au descoperit acum
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anul 2015 Vion Vion Buna ziua, Prin intermediul spatiului virtual ANAF am primit acum câteva zile “decizia de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit din asigurari vlasin vlasin Buna ziua , As avea si eu o intrebare in legatura cu plata impozitului din venit de agent de asigurare. Eu desfasor activitatea in localitatea ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere anuala pe 2013 birta birta Am depus la finante 200 in februarie 2014 tocmai pentru a se face regularizarea cu platile din 2013 stiin ca am platit in plus conform platilor anticipate. ... (vezi toată discuția)